Pää pilvissä parempaan liiketoimintaan

Mikä näistä privaatti- julkisista- tai hybridiversioista on juuri se oikea suunta mihin minun pitää lähteä kulkemaan? Miten pilvi muuttaa minun liiketoimiani?

Mielestäni asiasta tehdään aivan liian vaikeaa. Jokaisen tulisi tarkastella lähtökohtiaan omasta liiketoiminnasta ja hakea ratkaisuja tämän päivän haasteeseen. ”Miten tunnistan uuden asiakkaan”, ”mitä asiakkaat haluavat”, ”miten palvelen paremmin” jne? Kannattaa ratkoa asia kerrallaan ja vannoa avoimien ratkaisujen nimeen jolloin tulevaisuudessa toimiminen (niiden omien) ratkaisujen kanssa on todennäköisesti mahdollista.

IBM on rakentanut pilvikyvykkyyttään voidaksemme auttaa asiakkaitamme tässä hybridipilvien maailmassa, mikä analyytikoiden mukaan näyttäisi olevan tulevaisuuden suunta. Mikä onkin loogista: maailma ei ole mustavalkoinen, eikä yritysten tarve jakaa palveluitaan käytettäviksi ole vain yksityisellä tai julkisella puolella.

Viime kesänä IBM osti SoftLayerin ja videossa kerron tiiviisti, mitä se on, kenelle ja miksi se on täydellinen IaaS -alusta yrityksille. Eli jos tarvitset luotettavaa ajo-alustaa,  tässä sinulle semmoinen.


 

Innostuitko? Omat vinkkini seurattaviksi foorumeiksi pysyäksesi ajantasalla tässä kiivaasti kehittyvässä alueessa:

–       Thoughts on Cloud

–       IBM SoftLayer: A Catalyst for Startups

–       Cloud Computing Goes Global

PS: Vaikka Etelä-Suomessa ei tälle vuodelle pahemmin hiihtokelejä ollutkaan, kollegat viettivät perinteisen Vasaloppettinsa helmi-maaliskuun vaihteessa. Ruotsalaiset hoitivat hiihtonsa pilvessä, täältä voit lukea miten…

Avainsanat: BusinessConnect, pilvipalvelut

Kommentit