Osallistu suureen luovuuskyselyyn

Teknologia mahdollistaa älykkäämmän työnteon, eivätkä oikein käytetyt työvälineet ole olleet työn tuottavuuden pullonkaula enää aikoihin. Työkalut eivät kuitenkaan itsessään tee kenestäkään älykästä tietotyöläistä. Tähän kiinnitettiin huomiota jo pari vuotta sitten Redesigning 925 –hankkeessa, jossa muotoiltiin uusiksi tietotyötä ja siihen liittyviä työskentelytapoja.

Ajatustyössä mieli on tärkein työkalumme, sillä siellä syntyvät ideat. Yrityskulttuuri puolestaan voi joko tukea tai estää ideoiden viemistä käytäntöön. Nyt 925 Design on käynnistänyt uuden hankkeen, jossa tutkitaan luovan yrityskulttuurin rakentamista.

Hankkeen tavoitteena on etsiä ja kehittää käytännönläheisiä ratkaisuja, joiden avulla luovuus tuodaan arkeen, päivittäiseen tekemiseen. Pohdimme, miten yrityksen kulttuuriin saadaan jalkautettua ”eri tavalla, paremmin” -toimintamalli, joka koskee kaikkea tekemistä. Samalla herättelemme ihmisiä miettimään ajattelun laatua ja omia työskentelytapoja, jotka joko tukevat tai estävät luovaa ajatustyötä.

Tutkimusvaiheessa toteutetaan myös kaikille avoin valtakunnallinen luovuuskysely, johon toivotaan työntekijöiden ympäri Suomea osallistuvan. Myös sinulla on nyt mahdollisuus osallistua tekemiseen ja kehittämiseen vastaamalla kyselyyn. Lue lisää aiheesta  ja osallistu 6.6 mennessä.

Ja niin kuin televisiossa on tapana sanoa: ei tässä vielä kaikki! Aiheesta kirjoitetaan kirja ja tuloksia kerrotaan 925 Festivaaleilla 23.-24. syyskuuta Kulttuuritehdas korjaamolla. Tutustu etukäteen festivaalin ohjelmaan täältä.

Pekka Pohjakallio, CEO, 925 Design

Avainsanat: työnteko

Kommentit