Koolla on väliä pilvessäkin

Me IBM:llä olemme jo pitkään ajatelleet, että pilvi on tulevaisuutta ja olemme itsekin vieneet suuren osan IT-ympäristöstämme pilveen. Avoimuus ja yhteistyö muiden kanssa ovat pilvibisnestä eteenpäin ajavia voimia.

Jos jollain on vielä epäilyksiä siitä, lähteäkö pilvipalveluihin vai ei, on paikallaan mainita viimeaikainen tärkeä virstanpylväs pilvimatkallamme. Tämä uutinen monen muun ohella todistaa, että pilvi on tullut jäädäkseen ja että meillä on jotain erityistä tarjota alalle. Kyseessähän on SAPin ja IBM:n kumppanuus pilvirintamalla.

Tähän kohtaan voisi lainata IBM:n entisen toimitusjohtajan Louis V. Gerstner nuoremman sanoja: ”I firmly believe that IBM’s size can be used to its advantage”. Aina suuri koko ei välttämättä ole eduksi eikä se ole itseisarvo, mutta SAPin kumppanuuden yhteydessä sillä on roolinsa. IBM:n pilvi on iso, kattava ja ykkösluokkaa.

IBM:n ja SAPin välinen yhteistyö on yksi alan suurimmista pilvisopimuksista. Lyhyesti sanottuna SAP valitsi IBM:n johtavaksi strategiseksi pilvipalveluiden toimittajaksi yrityksen liiketoimintakriittisiä sovelluksia varten. SAP tulee tarjoamaan SAP® HANA Enterprise Cloud –tarjoomaansa IBM:n skaalautuvan, avoimen ja turvallisen pilvialustan kautta. Näin ollen asiakkaat maailmanlaajuisesti pääsevät käyttämään SAPin ratkaisua nopeammin ja turvallisemmin.

Laatu on tärkeää, emmekä me tyydy pilvipalveluissa kuin parhaaseen. Laadun lisäksi tärkeää on maailmanlaajuinen kattavuus. Kaikki tämä mahdollistaa asiakkaille entistä joustavammat palvelut missä ikinä niitä tarvitaankaan.

Videossa mietteitämme yhteistyön merkityksestä asiakkaan näkökannalta SAPin Innovation Sales Executive, Eero Koskisen kanssa SAP Cloud Day –tilaisuudesta. Eero Koskinen vastaa SAP Innovaatio ja HANA ratkaisujen myynnistä.

Avainsanat: pilvipalvelut

Kommentit