Hetkeen tarttumisen aika on NYT

Hetki on koittanut! Huomenna 14.10. IBM BusinessConnect 2015 täyttää Finlandia-talon. Valmistelut ovat käyneet kuumina niin IBM:n kuin kumppaneidenkin puolella, eikä turhaan – tapahtuma on tänäkin vuonna täyteen buukattu. Jotta sinä saisit parhaat palat irti tapahtumasta, tässä vielä viime hetken vinkit.

Tapahtuma starttaa klo 9 IBM:n Tuomo Haukkovaaran ja Juha Teljon sekä Toroidionin Pasi Pennasen avauspuheenvuoroilla. Luvassa on asiaa mm. digitalisaatiosta, kognitiivisesta tietojenkäsittelystä, analytiikan hyödyntämisestä ja unelman tavoittelusta. Moderaattorina toimii Barbara Lybeck, ja päivän päättää futurologi Dietmar Dahmen inspiroivalla puheenvuorollaan. Mielenkiintoisia key note -puheenvuoroja on siis luvassa!

Tapahtuman teeman mukaisesti haluamme tarjota vieraillemme ratkaisuja ja näkökulmia hetkeen tarttumiseen ja siihen, miten säilyttää liiketoiminnan elinvoimaisuus muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Uusien teknologioiden tuomia mahdollisuuksia avaavat päivän teemat:

  • Becoming a Digital Company
  • Enabling the Digital Company
  • New Way of Working
  • Financial Transformation
  • Compete with Customer Experience
  • Put Data to Work
  • Foundation for Digital Transformation
  • Insight Everywhere

Teemoittain jaetut puheenvuorot löydät päivän agendasta, ja IBM Event Connect -sovelluksen avulla rakennat itsesi näköisen BusinessConnect-päivän. Ilmoittautuneena tapahtumavieraana löydät ohjeet sovelluksen lataamiseen ja käyttöönottoon sähköpostistasi. Mobiilisovelluksen lisäksi IBM Event Connect toimii myös selaimessa. Huomioithan, että tänä vuonna emme jaa käsiohjelmia – varmistathan siis, että aikataulu kulkee mukanasi joko mobiililaitteessa tai printattuna.

Tämänkään vuoden tapahtuma ei olisi mitään ilman kumppaneitamme. Ajankohtaisiin aiheisiin pureutuen kuvasimme kuukausi sitten Lightning Talk -videot kumppaneitamme puhuttavista ja asiakastarpeisiin vaikuttavista trendeistä. Videot ovat nähtävissä taukojen aikana Finlandia-talossa, ja vielä ennen tapahtumaa löydät ne BusinessConnectin virallisilta sivuilta. Näissä tunnelmissa kuvaukset sujuivat kuukausi sitten:

lightning_talk_kuvaukset

Päivän aikana kannattaa vierailla Piazza-kerroksessa. Siellä voit tavata kumppaneitamme ja kuulla, millaisia ratkaisuja heillä on tarjota yrityksesi liiketoiminnan tehostamiseen. Samasta kerroksesta löydät myös IBM:n kolme loungea, joissa asiantuntijamme vastaavat muun muassa mobiliteettiin, IoT:hen, tietoturvaan, analytiikkaan ja uudenlaisiin alustaratkaisuihin liittyviin kysymyksiin.

Päivän täginä toimii #IBMBC15FI ja keskustelu tapahtumasta käy jo kuumana. Tägiä seuraamalla pysyt menossa mukana ja osallistut keskusteluun paikan päällä.

Monipuolisuutta ja asiantuntijuutta ei siis päivästä puutu! Toivon tapahtuman tarjoavan inspiraatiota ja oivalluksia siitä, mitä hetkeen tarttuminen voisi sinulle ja yrityksellesi merkitä. Alla oleva video paljastaa, mitä se Suomen IBM:n toimitusjohtajalle Tuomo Haukkovaaralle tarkoittaa. Tästä on hyvä lähteä kohti Finlandia-taloa! Tartutaan yhdessä hetkeen!

 

 

Juha-Pekka Lehto

Sales Director, Tikkurila Finland

Avainsanat: BusinessConnect

Kommentit