Kuinka tarttua hetkeen: rakennuspalikat digitaaliseen transformaatioon

Kohta mennään! BusinessConnectiin on aikaa vain kaksi päivää ja viimeistä kumppaniblogia viedään. Blogin aiheena on ”Foundation for Digital Transformation”, joka on myös yksi BusinessConnectin pääteemoista 14. lokakuuta. Herman IT:n Veli-Antti Leinonen ja You-Get:n Marja Jussila van Leeuwen kertoivat, miten digitaalista transformaatiota tulisi lähteä viemään eteenpäin ja mitä rakennuspalikoita kumppaneillamme on siihen tarjota.

Joustavat ja nopeasti käyttöönotettavat prosessit ja palvelut ovat in, kun yritykset etsivät kilpailuetua, toteavat Leinonen ja Jussila van Leeuwen. Nämä vaatimukset korostuvat entisestään, kun yritykset siirtyvät pilvimalleilla toimiviin infrastruktuuripalveluihin, jatkaa Leinonen. Hänen mukaansa myös tietoturvan ja luotettavuuden vaatimukset lisääntyvät, kun työkuormia siirretään palveluntarjoajalle. Jussila van Leeuwen on havainnut organisaatioiden olevan valmiita etsimään uusia ja innovatiivisia tapoja saavuttaa ja maksimoida sekä ihmisten että prosessien tehokkuus. Koska jokainen yritys luo kilpailuetunsa omalla, erityisellä tavallaan, Jussila van Leeuwen peräänkuuluttaa monipuolisuutta: ”Yritysten kannattaa panostaa työkalujen ja järjestelmien joustavan yhdistelmän löytämiseen, jolla voidaan luoda tarkoituksenmukainen toimintaympäristö liiketoiminnalle”.

Miten kumppanimme sitten tukevat asiakkaidensa siirtymistä kohti digitaalisempaa liiketoimintaa? Herman IT luottaa globaalin palvelualustansa lisäksi erinomaiseen asiakaspalveluun. ”Yhdistämme palvelussamme oman kotimaisen, luotettavan ja tietoturvallisen konesalipalvelumme sekä IBM Softlayerin globaaliin palvelualustan. Pystymme näin vastaamaan niin paikallisiin kuin kansainvälisiinkin liiketoimintatarpeisiin”, tiivistää Leinonen.

You-Get haluaa olla mukana kehittämässä asiakkaidensa liiketoimintaa luomalla joustavia ja tehokkaita prosesseja ja käyttämällä innovatiivisia menetelmiä ja ohjelmistoratkaisuja. Jussila van Leeuwenin sanoin: ”Lähtökohtamme on aina asiakkaan tarpeet ja tavoitteet, ja sen myötä lähdemme yhdessä asiakkaan kanssa rakentamaan ja parantamaan olemassa olevia liiketoiminnan prosesseja, ja vapauttamaan resursseja liiketoiminnan kehittämiseen”. Hän huomauttaa, että prosessijohtamisen projektit eivät ole pelkästään IT-projekteja, vaan koskevat koko organisaatiota.

Aikaisempien vuosien tapaan Herman IT odottaa BusinessConnectilta mielenkiintoisia asiakaskohtaamisia. Yrityksenä he haluavat tarjota ratkaisuja digitalisaation hetkeen tarttumiseen: ”Olemme mukana omalla osastollamme, jossa kerromme kuinka hyödyntämällä Herman IT:n tarjoamia konesali- ja kapasiteettipalveluita asiakkaamme voivat kehittää liiketoimintaansa hyödyntäen digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet”. Heillä on myös näkemystä ja esimerkkejä teolliseen internetiin siirtymisestä.

You-Get:lle tapahtuma on ensimmäinen laatuaan ja Jussila van Leeuwen lähettää seuraavanlaiset terveiset tapahtumavieraille: ”Odotamme innolla hedelmällisiä keskustelutilaisuuksia uusien asiakkaiden kanssa. Ständiltämme löytyy prosessijohtamisen asiantuntijoitamme, jotka mielellään vastaavat teidän kaikkiin kysymyksiinne”. You-Get:n asiakaskokemuksista kuulet myös ”Foundation for Digital Transformation” -teeman yhteydessä Finlandia-talolla.

Kumppaneidemme näkemysten siivittämänä on hyvä lähteä kohti BusinessConnectia. Kaikki kumppaniblogit löydät koottuna täältä ja vielä ennen tapahtumaa ehdit katsoa myös Lightning Talk -videot. Tartutaan yhdessä hetkeen ja varmistetaan yrityksesi elinvoimaisuus myös tulevaisuudessa!

leinonen_jussilavanleeuwen_BW
Veli-Antti Leinonen ja Marja Jussila van Leeuwen

 

Juha-Pekka Lehto

Sales Director, Tikkurila Finland

 

Avainsanat: BusinessConnect, kilpailukyky, työnteko

Kommentit