Miten Lenovon uudet innovaatiot tuovat helpotusta ihmisten arkeen?

Lenovo on yksi ensimmäisistä Watson Health Centerin teknologiakumppaneista. Lenovon Suomen ja Baltian maiden maajohtaja Timo Toukola pistäytyi  Centerissämme kertomassa, mitä kaikkea meidän yhteistyömme pitää sisällään.

 

Miksi Lenovo lähti Watson Health Centerin teknologiakumppaniksi ja mitä yhteistyö sisältää?

Timo: Lenovolla ja IBM:llä on pitkä yhteinen historia. Arvostamme Lenovolla IBM:n tapaa viedä asioita eteenpäin ratkaisulähtöisesti ja asiakaskeskeisesti. Se on meille molemmille suunnattoman tärkeää. Toivomme, että voimme Lenovon innovatiivisilla ratkaisuilla yhteistyössä IBM:n kanssa parantaa asiakkaidemme elämänlaatua.

Miikka: Olemme saaneet Watson Health Centerin demoympäristöihin käyttöömme Lenovo-laitteita. Sekä IBM:läiset että kumppanimme voivat tuoda omia demojaan Watson Health Centerin demoympäristöihin ja hyödyntää niissä Lenovo-laitteita. Lenovon paletista löytyy todella makeita uusia laitteita läppäreiden, puhelimien ja padien lisäksi, kuten esimerkiksi Lenovo Stack, jossa on näppärästi yhdessä koottavassa laitteessa mm. videotykki, korkealaatuista ääntä tuottava kauitinjärjestelmä ja keskusyksikkölevy. Tämä on ideaalilaite nopeiden prototyyppien rakentamiseen: sen voi vaikkapa teipata jonkun fyysisen laitteen kylkeen ja tehdä siitä IoT-laitteen käden käänteessä.

 

Mikä on yhteistyön tavoite?

Timo: Yhteinen tavoitteemme on kristallinkirkas: pitää asiakas keskiössä ja parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tämä onnistuu tarjoamalla Lenovon laitteita Watson Health Centerin ekosysteemin käyttöön. Tähän kaikkeen on loistava mahdollisuus tutustua nyt keskiviikkona 18.10. Watson Helsinki Summit -tapahtumassa Messukeskuksessa, missä myös Lenovo on mukana esittelemässä laitteitaan Health Campus -alueella.
Miikka: Kyllä, siellä on paikalla meidän koko Watson Health Center -ekosysteemin kirjo, joten tervetuloa tutustumaan!

 

Watson Health Center avattiin 4.4.2107 Helsingissä. 150 terveydenhuollon konsulttia tulee kehittämään yhdessä asiakkaiden, startuppien ja julkisen hallinnon kanssa suomalaista terveydenhuollon ekosysteemiä ja kansalaisten hyvinvointia.

Lue lisää:

Lenovo

Lenovo Health 

Avainsanat: ibmkumppanit, innovaatio, watson health center

Kommentit