Slush valtaa taas Helsingin!

Joka kerta Slushin alla minut valtaa jännitys ja odotus. Mitä kiehtovaa ja uutta tänä vuonna saadaan aikaiseksi? Näiden päivien aikana todella tapahtuu ja siinä me IBM:nä haluamme olla mukana.

Startupeista on pöhisty jo vuosia. Haluan kääntää katseen asioiden uudella tavalla tekemiseen tai ihan uusien asioiden tekemiseen. Tässä startup-maailma on toiminut ja toimii edelleen katalyyttinä. En kuitenkaan rajaisi ajatusta startupin ja yrityksen väliseksi vuoropuheluksi vaan verkostoksi yrityksiä ja ihmisiä, jotka synnyttävät uutta.

IBM on kehittänyt teknologiaa aina kulloisenkin ajan ja maailman haasteisiin. Juuri nyt se tarkoittaa Watson-tekoälypalvelujen (+ satojen muiden) tuomista platformin kautta ihan jokaiselle.  Olenkin sanonut, että haluamme laittaa ”IBM-lenkkarit” startup-yritysten jalkaan.  Startup-ohjelmaamme liittyvät yritykset saavat käyttöoikeuden IBM Cloud -palveluun, joka tarjoaa laaja-alaisesti kaiken mitä yritys voi pilvipalvelustaan haluta, kaikki yhdestä samasta platformista.

Pääteemamme Slushissa on Watson at Work. Näytämme demojen avulla käytännön ratkaisuja, joissa Watson työskentelee eri toimialoilla. Asiantuntijoidemme johdolla voit tutustua Blockchain-, IoT-, analytiikka- ja Cloud-demoihin, joissa esimerkiksi syvennytään Watsonin kuvantunnistus- ja luonnollisen kielen ymmärtämisen ominaisuuksiin.

Järjestämme myös yhden Slushin virallisista side-eventeistä. What’s on Afterwork -tapahtuma järjestetään Club Le Royssa torstaina 30.11. kello 18-22. Pääteemana tapahtumassa on Artificial Intelligence, johon perehdytään rennolla otteella Star Trek Bridge Crew Virtual Reality -pelin ja hauskan ihmisen kehonmittausdemon avulla.

Nähdään huomenna Messukeskuksessa ja illalla Club Le Royssa!

 

Slushissa pääset kokeilemaan seuraavia demojamme:

Demojamme esittelevät:

Hannu Niittymaa @HannuNiittymaa, Marko Viksten @MViksten, Sami Kuronen @sami_kuronen, Sami Salkosuo @SamiSalkosuo, Sandra Calvo @sandracalvom, Tea Suuronen @TeaSuuronen, Tuukka Vartiainen @TVart1, Tuomas Martin @tuomasmartin, Jukka Ruponen, Janne Lind, Henri Nousiainen, Taru Elovaara, Sami Koivisto, Heikki Sjöman (Ain1)

 

Avainsanat: pilvi, Slush, tekoäly, watson

Kommentit