Pohjoiskarjalaisella osaamisella kansainvälisille markkinoille

Viisi maata, 170 työntekijää: Arcusys on kasvanut neljän koodarin yrityksestä kansainväliseksi digitaalisen oppimisratkaisun tuottajaksi.

Arcusys on vuonna 2003 perustettu suomalainen teknologiayritys, joka on erikoistunut digitaalisiin oppimis- ja  tietojärjestelmäratkaisuihin sekä avoimen lähdekoodin asiantuntijapalveluihin. Arcusyksen kehittämää Valamis Solutions -oppimisratkaisua hyödyntävät mm. NBA-koripallojoukkue Los Angeles Lakers ja NASA.

Arcusys aloitti vuonna 2015 yhteistyön NASA:n kanssa, mikä toimii pohjana luoda kansainvälinen oppimisympäristö korkeakoulujen opiskelijoille, eri tieteenalojen tutkijoille, astronauteille ja avaruustutkimuksesta kiinnostuneille nuorille.

Katso videolta Arcusyksen kasvutarina, jonka kertoo yrityksen toimitusjohtaja Jussi Hurskainen.

Avainsanat: #100kasvutarinaa, digitalisaatio, ibmkumppanit, NASA, oppimisratkaisu

Kommentit