Mitä tarvitaan tiedon turvaamiseen?

Yhä useampi yritys toimii tiedon ja digitalisaation varassa. Tiedon turvaamisessa ja varmistamisessa onkin menty suurin harppauksin eteenpäin ja teknologia on kehittynyt valtavasti.  Mutta miten tieto turvataan, kun riskeinä ovat laiterikot, tiedon korruptoituminen, inhimilliset tekijät ja kiristys?

Konehuone auttaa kymmeniä suomalaisia yrityksiä turvaamaan liiketoiminnan jatkuvuuden. Katso video, jossa Konehuoneen toimitusjohtaja Ilari Weide kertoo, miten yritys auttaa asiakkaitaan tiedon turvaamisessa.

Teknologiaosaamisen lisäksi yrityksellä on kymmenien vuosien kokemus ja ymmärrys asiakkaiden liiketoiminnasta. Konehuone perustettiin vuonna 2003 ja se on toiminut vuodesta 2004 IBM-kumppanina.

Lue lisää Konehuoneen tarinasta täältä.

 

Avainsanat: #100kasvutarinaa, ibmkumppanit, Konehuone, pilvipalvelut, tekoäly, tietoturva

Kommentit