Mitä tekoäly tuo taloushallintoon?

Taloushallinnon alalla koetaan päivittäin haasteita: informaatio on hajanaista ja siksi päätöksenteko on haasteellista.  Informaatio- ja analytiikkateknologiaan erikoistunut Affecto tuo uudet teknologiat avuksi taloushallinnon prosesseihin. Yritys digitalisoi liiketoimintaa ja suhtautuu digitalisaation tuomaan muutokseen uteliaasti ja ketterästi. Affecto yhdistyi lokakuussa 2017  IT-palveluyhtiö CGI:n kanssa Pohjois-Euroopan vahvimmaksi datakeskeisen liiketoiminnan palveluyhtiöksi.

Videolla Virpi Hyytiä, Affecton tekoälyn kasvuohjelman johtaja, sekä Petrus Metsälä, Affecton taloushallinnon analytiikkapalveluiden johtaja, jakavat vinkkejä, miten tekoälyä ja koneoppimista voidaan hyödyntää taloushallinossa.

Tutustu CGI:hin lisää täältä.

Avainsanat: #100kasvutarinaa, ibmkumppanit, koneoppiminen, taloushallinto, tekoäly

Kommentit