Inspiroidu teknologiasta kanssamme Think Helsingissä 1.11.

Perinteinen jokasyksyinen asiakastapahtumamme Suomessa on jälleen lähestymässä kovaa vauhtia. Tällä kertaa se on nimeltään Think Helsinki ja se on osa IBM:n kansainvälisten Think-tapahtumien ketjua, joista ensimmäinen järjestettiin maaliskuussa 2018 Las Vegasissa.

Tänä vuonna tapahtuma Messukeskuksessa tarjoaa hulppeat puitteet ja runsaasti erityyppistä tapahtumasisältöä. Paikalle saadaan myös kansainvälisesti tunnettuja puhujia.

Think Helsingissä on kaksi keynote-puhujaa. Ensimmäinen heistä on IBM:n Martina Koederitz. Martina on halunnut panostaa puheenvuorossaan siihen, että hän puhuu asioista, jotka koskettavat Suomen markkinaa. Näin ollen aiheena on “Finnish Sisu and the Ethics Needed with AI”. Odotamme innolla, miten Martina yhdistää puheenvuorossaan tekoälyn ja suomalaisen sisun!

Vierailevan keynote-puheen pitää muovimateriaalin maailmanlaajuiseen syrjäyttämiseen tähtäävän Sulapacin toimitusjohtaja Suvi Haimi. Muun muassa muovijäte ja muovin tuotannosta aiheutuvat seuraukset ovat olleet koko maapalloa puhuttelevia aiheita jo vuosia. Suomessa kehitetty Sulapacin keksintö on luonnossa maatuva materiaali, jolla on kuitenkin muovin ominaisuudet.

Tapahtumassa on päälavan ohjelman lisäksi kolme kampusta täynnä mielenkiintoista sisältöä, puheenvuoroja, demoja ja asiantuntijoita. Kullakin kampuksella on oma teemansa.

Business & AI -kampus keskittyy siihen, miten tekoälyä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa ja miten edelläkävijäyritykset tällä saralla kirivät etumatkaa kilpailijoihinsa. Kampuksella käydään läpi tekoälyratkaisujen konkreettisia tuloksia niin teollisuuden, finanssisektorin, julkisen sektorin kuin terveydenhuollonkin alalla sekä kurkistetaan hieman tulevaisuuteen. Kampuksella keskustellaan myös siitä, miten ratkaisut tuodaan konkreettisesti asiakkaiden käyttöön ja samalla viedään tarvittavat muutokset läpi organisaatiosta.

Cloud & Data -kampuksella on asiaa ja demoja siitä, mihin kaikkeen pilvipalvelut taipuvat aina erilaisten tarpeiden mukaan. Kampuksella esitellään runsaasti käytännön asiakastoteutuksia pilviliiketoiminnan ja datan hyödyntämisen saralta. Kampuksella pääsee kuulemaan muun muassa älykkään kaupungin digitaalisista palveluista, robotiikasta ja liiketoiminnan automaatiosta.

Security-kampuksen keskiössä on tietoturva ja se, miten välttyä jatkuvasti yleistyviltä kyberhyökkäyksiltä ja muilta turvallisuusuhkilta. Paikan päällä pohditaan esimerkiksi paneelikeskustelun muodossa sitä, miltä Suomen kyberturvallisuus näyttää vuonna 2020. Veikkaus kertoo oman kokemuksensa siitä, mitä datan suojaus liiketoiminnassa heille merkitsee.

Ohjelma on jälleen kerran äärimmäisen mielenkiintoinen ja mikäli pääset paikalle, tulet varmasti inspiroitumaan ja kokemaan monia vau-elämyksiä kanssamme. Lupaamme haastaa sinut ajattelemaan!

 

Tervetuloa! Toivottavasti tapaamme Think Helsingissä Messukeskuksessa 1.11.2018!

Tutustu koko ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täällä: ibm.com/thinkhelsinki

 

Avainsanat: AI, cloud, data, security, Think, ThinkHEL

Kommentit