Vaadi räätälöityjä ratkaisuja pilvitransformaatiossa

Itsetuntemuksesta on etua IT-infraa pohtiessa

Tammikuun lopussa järjestettiin Tivi Cloud & Data Center 2019 -tilaisuus, jossa keskusteltiin pilvi- ja konesaliratkaisujen haasteista ja mahdollisuuksista. Loppupäätelmänä voitaneenkin todeta monille jo tuttu itsestäänselvyys: IT-infran hallinnointiin ei ole kaikille satavarmasti toimivaa identtistä mallia.

Pohdin Tivin blogikirjoituksissa sekä ennen että jälkeen tilaisuuden sitä, miten ei kannata tyytyä keskinkertaisuuteen, vaan vaatia räätälöityjä ratkaisuja juuri omiin tarpeisiin sekä mitä pilvitransformaatiolle kuuluu nyt ja tulevaisuudessa.

Viimeisimpiä trendejä jahdatessa voi iskeä vauhtisokeus, jolloin ei osata enää tunnistaa sitä, mikä sopisi parhaiten juuri omiin tarpeisiin ja omaan IT-ympäristöön. Tällainen tilanne on tietohallinnon näkökulmasta vaarallinen ja saattaa pahimmassa tapauksessa vahingoittaa koko yrityksen liiketoiminnan sujuvuutta.

Mutta pelko pois! Olemme IBM:llä huippuasiantuntijoita tunnistamaan tiedon tallentamisen ja käsittelyn kanssa painivien kipupisteet ja tarjoamaan niihin ratkaisuja, jotka ovat aidosti asiakkaalle hyödyllisiä. Tarjoomamme takaa sen, että matka pilveen tai kohti konesalia tapahtuu luotettavien asiantuntijoiden kanssa.

Käy lataamassa Cloud Adoption Playbook täältä.

Mikäli haluaisit kuulla aiheesta lisää, ole ihmeessä yhteydessä ja vaihdetaan ajatuksia!

Avainsanat: pilvi, pilvipalvelut, pilvistrategia

Kommentit